Bolle Buiken

Copyright @ Ilio _ Design By Ilio _ Disclaimer

Bolle Buiken

 

Wat kan je verwachten?

Voor:

Mail of bel mij voor het reserveren van een Bolle Buiken reportage. Je ontvangt van mij per e-mail de eerst beschikbare data. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we op welke prachtige buitenlocatie we de foto’s gaan maken. De shoot ligt pas vast na het ontvangen van het voorschot.

* Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Prijzen

 

Ieder pakket bevat mijn creativiteit, voorbereiding en foto-nabewerkingsuren en daarnaast ook het volgende:

 

 

Little Belly € 135

 

45 min fotograferen

minimaal 20 professioneel bewerkte foto’s

verschillende samenstellingen

bestanden in LR met watermerk via We Transfer

bestanden in HR via USB

 

 

 

 

Weekendtarief: + €15,00 extra

 

 

LR = lage resolutie. Je ontvangt foto's met watermerk in schermresolutie.

HR = hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s zonder logo in de beste kwaliteit.

 

Wetransfer = online programma waarmee we alle foto’s in een keer naar jullie emailadres kunnen verzenden. Hoe dat werkt lees je hier.

 

 

Big Belly € 250

 

60 min fotograferen

minimaal 30 professioneel bewerkte foto’s

verschillende samenstellingen

bestanden in LR met watermerk via We Transfer

bestanden in HR via USB

 

Foto naar keuze op canvas 40cmx60cm

Tijdens:

We spreken af op de locatie en tijdens de shoot worden hier meerdere foto’s van jou en natuurlijk de dikke buik gemaakt, daar draait het allemaal om met zwangerschapsfotografie. Tijdens een zwangerschapsfotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Om ervoor te zorgen dat zwangerschapsreportage niet te eenzijdig wordt is het ook leuk om met je partner en eventuele broertjes of zusjes op de foto te gaan.

 

Na:

Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling voltooid is, ontvang je van mij altijd binnen 2 weken de foto's in klein formaat via We Transfer. Ook stuur ik je de foto's in groot formaat op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen.

“Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen of nabewerkingen maar ontvang je gewoon de mooiste plaatjes die er van jou of jullie zijn gemaakt! Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. Ook betaal je voor nabewerkingen in zwart-wit of sepia geen extra kosten.”