Cake Smash

Copyright @ Ilio _ Design By Ilio _ Disclaimer

* Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Tijdens:

Eerst maken we enkele foto’s van de taart & het decor apart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Een toefje slagroom hier, een beetje crème daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze leuke leeftijd.

Na:

Je ontvangt van mij op de dag van de fotoshoot een factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen.Zodra de betaling voltooid is, ontvang je van mij altijd binnen 2 weken de foto's in klein formaat via We Transfer. Ook stuur ik je de foto's in groot formaat op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen.

Little Smash € 90

 

20-30 min fotograferen

10-15 professioneel bewerkte foto’s

Studio door ilio gedecoreerd

Cupcake taart

bestanden in LR met watermerk via We Transfer

bestanden in HR via USB

 

Big Smash € 175

 

30-45 min fotograferen

20-30 professioneel bewerkte foto’s

Decor in overleg samenstellen

Cupcake taart

Foto’s zonder taart

Foto’s met ouders

bestanden in LR met watermerk via We Transfer

bestanden in HR via USB

Naamslinger Cadeau

 

Cake Smash

 

Wat kan je verwachten?

Voor:

Mail of bel mij voor het reserveren van de cake smash fotoshoot. Je ontvangt van mij per e-mail de eerst beschikbare data. Aan de hand van jullie persoonlijke wensen overleggen we wanneer we de foto’s in de studio maken. De shoot ligt pas vast na het ontvangen van het voorschot. De studio wordt versierd met een prachtig decor waarin jullie kindje zich lekker kan uitleven op de taart. De kleuren van de taart kunnen we in overleg samenstellen! Vaak worden de foto’s van de cake smash fotoshoot ook gebruikt voor de verjaardagsuitnodigingen of voor op een verjaardagstaart, zorg er daarom voor dat je de afspraak op tijd maakt.

 

Prijzen

 

Ieder pakket bevat mijn creativiteit, voorbereiding en foto-nabewerkingsuren en daarnaast ook het volgende:

 

Middle Smash € 125

 

30-45 min fotograferen

15-20 professioneel bewerkte foto’s

Decor in overleg samenstellen

Cupcake taart

Foto’s zonder taart

bestanden in LR met watermerk via We Transfer

bestanden in HR via USB

Naamslinger Cadeau

 

LR = lage resolutie. Je ontvangt foto's met watermerk in schermresolutie.

HR = hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s zonder logo in de beste kwaliteit.

 

Wetransfer = online programma waarmee we alle foto’s in een keer naar jullie emailadres kunnen verzenden. Hoe dat werkt lees je hier.

“Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen of nabewerkingen maar ontvang je gewoon de mooiste plaatjes die er van jou of jullie zijn gemaakt! Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. Ook betaal je voor nabewerkingen in zwart-wit of sepia geen extra kosten.”