Newborn

Copyright @ Ilio _ Design By Ilio _ Disclaimer

* Het boeken van een fotosessie betekent automatisch dat je akkoord gaat met het plaatsen van de foto’s van de fotosessie op mijn site en/of social media, tenzij duidelijk van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.

Prijzen

 

Ieder pakket bevat mijn creativiteit, voorbereiding en foto-nabewerkingsuren en daarnaast ook het volgende:

 

Big Little € 275

 

5 verschillende settings

25-30 professioneel bewerkte foto’s

1 setting met ouders samen en apart

bestanden in LR met watermerk via We Transfer

bestanden in HR via USB

Foto naar keuze op canvas 40cmx60cm

 

LR = lage resolutie. Je ontvangt foto's met watermerk in schermresolutie.

HR = hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s zonder logo in de beste kwaliteit.

 

Wetransfer = online programma waarmee we alle foto’s in een keer naar jullie emailadres kunnen verzenden. Hoe dat werkt lees je hier.

Newborn

 

Wat kan je verwachten?

Voor:

Mail of bel mij voor het reserveren van de fotoshoot. We spreken 2 mogelijke dagen af rondom de uitgerekende datum. De reservatie is pas rond na het betalen van het voorschot.

De Newbornshoot vindt altijd binnen 1 tot 2 weken plaats nadat de baby is geboren. In deze periode zijn ze nog lekker flexibel en in allerlei houdingen te leggen en slapen ze nog veel. Is de baby al geboren en ben je iets later met reserveren? Dat is natuurlijk ook geen probleem. We plannen de fotoshoot voor newborn fotografie voor jullie kleintje zo snel mogelijk in mocht er een plekje uitgevallen zijn.

Tijdens:

De fotoshoot vindt in de studio plaats. Ik zet ze klaar met mooie spulletjes waarmee we de baby kunnen fotograferen. Zorg ervoor dat het babytje net een warm badje en een schone luier kreeg en een vol buikje heeft, zodat hij/zij daarna heerlijk in de studio in slaap kan vallen. Het liefst fotografeer ik het pasgeboren babytje bloot.

Newbornreportages fotografeer ik meestal in de ochtend dus vaak spreken we dan af, na de voeding. Kleintjes zijn dan vaak het meest ontspannen en kunnen door hun volle buikje ook (hopelijk) lekker slapen. Mocht de baby toch niet z’n dag hebben, is dat geen reden voor paniek. We kunnen alle tijd nemen als dat nodig is.

 

Ik zet van alles klaar voor de newborn fotoshoot. Denk aan mooie kleden, fijne stofjes, sjaals, manden etc. en natuurlijk alle benodigdheden voor de studio. Natuurlijk mogen jullie zelf ook leuke accessoires zoals; mooie dekens, lakens, kussens, sjaals, fijne stofjes, mandjes, (nep)bloemen, haarbandjes, mutsjes o.i.d. meenemen! Hoe origineler, hoe persoonlijker en unieker de foto’s worden. Er is tussendoor tijd om te voeden, te verschonen (ja, dit hoort er ook bij!) en natuurlijk om te knuffelen.

 

Na:

Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de fotoshoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling voltooid is, ontvang je van mij altijd binnen 2 weken de foto's in klein formaat via We Transfer. Ook stuur ik je de foto's in groot formaat op deze manier kun je er mee doen wat je wilt en zit je niet vast aan dure nabewerkingen of nabestellingen.

Little Little € 175

 

3 verschillende settings

15-20 professioneel bewerkte foto’s

1 setting met ouders samen

bestanden in LR met watermerk via We Transfer

bestanden in HR via USB

 

Middle Little € 225

 

5 verschillende settings

20-25 professioneel bewerkte foto’s

1 setting met ouders samen en apart

bestanden in LR met watermerk via We Transfer

bestanden in HR via USB

 

 

“Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen of nabewerkingen maar ontvang je gewoon de mooiste plaatjes die er van jou of jullie zijn gemaakt! Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. Ook betaal je voor nabewerkingen in zwart-wit of sepia geen extra kosten.”