WeTransfer

Copyright @ Ilio _ Design By Ilio _ Disclaimer

“Je ontvangt altijd van iedere fotoshoot de mooiste foto’s! Hierdoor zit je niet vast aan dure nabestellingen of nabewerkingen maar ontvang je gewoon de mooiste plaatjes die er van jou of jullie zijn gemaakt! Ik kan vooraf niet aangeven hoeveel foto’s dit zullen worden, daarom geef ik altijd bij iedere fotoshoot aan hoeveel foto’s je minstens zult ontvangen. Ook betaal je voor nabewerkingen in zwart-wit of sepia geen extra kosten.”

 

 

Foto’s downloaden via Wetransfer

 

 

 

Wanneer de foto’s klaar zijn, verstuur ik ze via WeTransfer. WeTransfer is een gratis internet dienst die ons toelaat om de grote bestanden (dus alle foto’s in een keer) via het internet naar de klant te versturen.

 

Stap 1: In je mailbox ontvang je van WeTransfer een mail met daarin als onderwerp “erika@ilio.be heeft je een bestand gestuurd via WeTransfer”. In deze email vind je een downloadlink. Het is belangrijk om te weten dat je de foto’s op een vaste computer op laptop download. Via telefoon of tablet lukt dit niet vanwege de te grote bestanden.

 

Stap 2: Klik vervolgens op de downloadknop die te vinden is in de e-mail. Automatisch wordt je doorverwezen naar de website van WeTransfer. Op de website waar je naartoe verwezen wordt zie je onderstaande afbeelding verschijnen. Om de foto’s te downloaden hoef je hier alleen maar op downloaden te klikken.

 

Ps. De link die je boven in de adresbalk ziet is alleen voor jullie en voor ons zichtbaar. Niemand anders kan bij jullie foto’s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 3: Wanneer er op downloaden is geklikt wordt er automatisch een ZIP bestand gedownload. Het ZIP bestand kun je terugvinden in het mapje downloads op je computer. Afhankelijk van je internetverbinding kan het even duren voordat de foto’s gedownload zijn.

 

Stap 4: Als het downloaden klaar is dubbelklik je op het ZIP bestand dat zojuist gedownload is. De foto’s worden nu automatisch uitgepakt en in een map gezet. Vervolgens klik je op de map die verschijnt en kun je zo de foto’s inzien!

 

Ik hoop dat het downloaden van de foto’s via WeTransfer op deze manier voor iedereen duidelijk is. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het uiteraard graag.

 

Erika