Om  nooit  meer  te  vergeten  hoe  ongelooflijk  klein  ze  ooit  zijn  geweest

Newborn fotoshoot

Het is eindelijk zover! Na 9 maanden ongeduldig aftellen is het zover. Je kan eindelijk je prachtige kindje knuffelen!

Vanaf het eerste moment dat je kleintje bij jou ligt weet je al dat je elk moment van zijn of haar leventje zal koesteren, genieten van elke kleine en grote stapjes.

Om nooit meer te vergeten hoe ongelooflijk klein ze ooit zijn geweest, of omdat ze het later waarschijnlijk niet meer geloven, is er de newbornshoot.

Je kan kiezen tussen een fotoshoot in de studio of een lifestyle-shoot thuis.

Geposeerde newbornshoot in de studio

Een geposeerde newbornshoot gaat steeds in de studio in Wijnegem door. Hier beschik ik over een hele hoop aan attributen (ook wel props), de studio is altijd voldoende verwarmd zodat het voor je kindje fijn aanvoelt.

Deze shoot duurt ongeveer een 3 tal uur.

Er is uitgebreid tijd om je kindje te voeden, te knuffelen en heerlijk te laten slapen zodat we aan de shoot kunnen beginnen. Uiteraard gebeurt hier alles op het tempo van je kleintje en doe ik er alles aan om het hem of haar zo aangenaam mogelijk te maken.

Deze fotoshoot laten we meestal doorgaan de eerste 21 dagen na de bevalling.

Lifestyle newbornshoot bij je thuis

Omdat niet iedereen fan is van poseren, is het ook mogelijk om een lifestyle newbornshoot te laten maken.

Hiervoor kom ik bij jullie thuis. Het enige dat ik dan nodig heb is mijn camera. Jullie zijn gewoon lekker op je gemakje thuis. Omdat hier niet geposeerd, of geslapen moet worden, is het niet zo belangrijk om deze shoot binnen de eerste 21 dagen te laten doorgaan. ( al zijn ze dan wel echt nog schattig en klein 😉)

Deze shoot duurt ongeveer een uurtje. Hier nemen we de tijd om gezinsfoto’s te maken, eventueel een voeding of een badmomentje.

Voor een newbornreportage maak je best al een afspraak tijdens je zwangerschap. Dan plannen we de shoot in ongeveer een 3 tal weken na je uitgerekende datum.
Geef vooral ook een seintje wanneer je kleintje werd geboren, dan kunnen we eventueel de datum fine tunen.

Iemand een bijzondere herinnering cadeau doen?

Dat kan! Ilio heeft cadeaubonnen beschikbaar.

Zwangerschapsfotoshoot

Kan je niet wachten tot je je baby kan vasthouden? Maar zit hij nu nog gezellig in je buik? Leg deze periode vast in een onvergetelijke bolle buik fotoshoot!